MULTIFUNCTIONELE, GENEESKRACHTIGE, 100% NATUURLIJKE HELENDE BALSEM TEGEN ALLERGIËN, SCHILFERIGE DROGE, ZERE PLEKKEN BIJ HONDEN

dierbewust honden balsem voor droge huid honden

Onze NIEUWE geneeskrachtige Balsem van Dierbewust is een krachtige balsem met 8 speciaal geselecteerde ingrediënten welke de huid kalmeert, beschermt, herstelt, verzacht en diep voedt.

Deze balsem kan je goed gebruiken:

 • bij beschadigde, geïrriteerde, schilferige, jeukende, diep rode atopische huid;
 • bij droge, gebarsten en ruwe neus. Veilig te gebruiken bij gespleten voetzolen, snoet, oren, ellebogen, “hot spots” of hyperkeratose;
 • bij allergieën en jeuk tussen de poten (om jeuk snel te verminderen);
 • bij uitslag, verzachten van beten van insecten, wonden of operatie littekens;
 • om infecties te verminderen (antibacterieel en anti-ontstekend); 
 • voor mens en hond.

BESCHERMT TEGEN ZAND, IJS, ZOUT, SNEEUW EN HITTE

Ontdek onze gloednieuwe genezende balsem van Dierbewust. Deze krachtige balsem bevat een zorgvuldig samengestelde mix van 8 speciaal geselecteerde ingrediënten die de huid kalmeren, beschermen, herstellen, verzachten en diep voeden.

Deze balsem is speciaal ontwikkeld voor mensen met een beschadigde, geïrriteerde, schilferige, jeukende en diep rode atopische huid. Met zijn doeltreffende formule biedt hij verlichting en helpt hij de huid te herstellen naar zijn natuurlijke gezonde staat.

100% NATUURLIJK & VEILIG OM TE LIKKEN

Onze NIEUWE geneeskrachtige balsem van Dierbewust is niet alleen krachtig en effectief, maar ook 100% natuurlijk en veilig om te likken voor je hond. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je huisdier de beste verzorging krijgt, zonder blootstelling aan schadelijke stoffen.

Daarom hebben we met zorg de beste ingrediënten geselecteerd, zodat je met een gerust hart deze balsem kunt gebruiken, zelfs op gevoelige plekken waar je huisdier gemakkelijk kan likken. 

Olijfolie

Olijfolie in onze balsem bevat krachtige antioxidanten en vitamine E welke een helend effect hebben op de lichaamscellen. Antioxidanten bestrijden vrije radicalen in het lichaam, dit zijn stoffen die schade toebrengen aan de gezonde cellen.

Het gebruik van een hydraterende balsem verricht wonderen voor de huid. Het voorkomt dat de huid water los laat waardoor de huid zacht en soepel blijft en tevens uitdroging van de huid voorkomt. De huid wordt zacht, soepel en zuiver.

Amandelolie

De amandelolie in onze balsem wordt veel verwerkt in huidverzorging, aangezien het de huid voedt en prima werkt tegen droge plekjes en huid irritaties. Amandelolie zit ook nog eens vol met de vitamines A, B1, B2, B6 en E die allemaal heel verzorgend zijn voor de huid. De olie voert het vocht in de huid af en verbetert ook de absorptie, waardoor de poriën niet worden geblokkeerd.

Bijenwas

Bijenwas in onze balsem wordt al eeuwenlang gebruikt in de huidverzorging en de geneeskunde. Het beschikt over een indrukwekkende hoeveelheid aan vitamine A, wat wondgenezing en huidherstel bevordert. Er zijn ook onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat bijenwas kan helpen met het herstel van brandwonden, omdat het goed werkt tegen jeuk, wat vaak voorkomt tijdens het herstelproces van de huid. Het kan ook helpen om huidschade te voorkomen en kleine hoeveelheden antibacteriële stoffen kunnen ontstekingen helpen te bestrijden.

Shea butter

Sheabutter helpt bij de natuurlijke productie van collageen en bevat stoffen die de huid beschermen en voeden om uitdroging, huidverzachting en versterking te voorkomen. Shea butter is ongelooflijk voedzaam en hydraterend voor de huid, het helpt de natuurlijke oliën van de huid te beschermen, het helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Hennep olie

De Omega 3 en 6 vetzuren in hennepolie zijn verantwoordelijk voor ontstekingsremmende eigenschappen. Dit kan helpen bij de bestrijding van huidproblemen. Dankzij de essentiële vetzuren in hennepolie zorgt het voor een uitstekende behandeling van ontstekingen en roodheid.

Tocopherol

Vitamine E in onze balsem is een klassieke antioxidant die beschermt tegen de vernietiging van het bindweefsel veroorzaakt door vrije radicalen.

Lavendel olie

Lavendel olie in onze balsem is een zoete, bloemige, kruidachtige, lekker ruikend en staat bekend om rustgevende, kalmerende eigenschappen. Het is rustgevend, kalmerend, ontspannend, herstellend, reinigend, zuiverend en balancerend.

Zo is lavendel helend bij wondjes, verzachtend in de huidverzorging, licht verdovend bij pijn, ontspannend bij alle vormen van verkrampingen, insecten- en parasieten-verdrijvend en regulerend bij gespannenheid. Verder werkt lavendel versterkend op het immuunsysteem.

Pepermuntolie

Pepermuntolie in onze balsem heeft een kalmerende werking op het lichaam en geeft een verkoelend gevoel. Daarnaast bevat het ook antimicrobiële eigenschappen.

Wat Zijn De Voordelen Van Deze 100% Natuurlijke Balsem?

 • Helpt bij beschadigde, geïrriteerde, schilferige, jeukende, diep rode atopische huid;
 • Behulpzaam bij droge, gebarsten en ruwe neus. Veilig te gebruiken bij gespleten voetzolen, snoet, oren, elle bogen, “hot spots” of hyperkeratose;
 • Werkzaam bij allergieën en jeuk tussen de poten (om jeuk snel te verminderen);
 • Krachtig bij uitslag, verzachten van beten van insecten, wonden of operatie littekens;
 • Effectief om infecties te verminderen (antibacterieel en anti-ontstekend); 

MIJN DUBBELE 100% 30-DAGEN NIET GOED GELD-TERUG-GARANTIE

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik transparant wil zijn en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij de producten op deze pagina niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om de kruidenbalsem uit te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen de producten terug te sturen en dan stort ik jouw geld volledig terug.

dierbewust honden balsem voor droge huid honden

ALLEEN VANDAAG: SPECIALE DEAL VANWEGE DE LANCERING VAN ONS SPLINTERNIEUWE PRODUCT!

KOOP 1 BLIK

MULTIFUNCTIONELE 100% NATUURLIJKE BALSEM 80G

€ 47,50 € 35,-

 • 100% natuurlijk
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • Diep hydraterend
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

KOOP 6 BLIKKEN + 2 GRATIS ACTIE

MULTIFUNCTIONELE 100% NATUURLIJKE BALSEM 80G

€ 210,00 € 120,-

42% korting (20,- per blik)

 • 100% natuurlijk
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • Diep hydraterend
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

100% Tevredenheidsgarantie

We hebben binnen 30 dagen een niet tevreden, 100% je geld terug garantie. Dit waarborgt ons vertrouwen en helpt jou om risicoloos dit waardevolle product aan te schaffen. Als jij om wat voor reden geen resultaat behaalt of verandering ziet bij jouw hond, dan storten wij je geld terug. Deze garantie zorgt ervoor dat we alleen het beste product op de markt (willen) brengen.

Veel Gestelde Vragen

Wat als deze 100% natuurlijke balsem van Dierbewust niet helpt?

Is het echt veilig om de 100% natuurlijke balsem te bestellen via jouw website?

Hoe vaak geef ik de 100% natuurlijke balsem per dag?

Wat zijn de natuurlijke ingrediënten van de balsem?

Hoelang is dit product houdbaar?

Is dit product voor mens en dier?

Wie kan/mag de 100% natuurlijke balsem gebruiken?


Copyright -