Het begon in 2011

In een drukke wereld, omringd door gefabriceerde voeding, toegevoegde synthetische vitamines en elektronische ruis, raakte ik de verbinding met de natuur kwijt. Het was alsof een stukje van mijn ziel verloren was gegaan, gevangen in de chaos van het moderne leven.

Maar ergens diep van binnen voelde ik een onverklaarbaar verlangen om terug te keren naar de eenvoud van de natuur, naar de plek waar we oorspronkelijk vandaan komen.

Op een dag, terwijl ik door het bos wandelde, kwam ik een prachtige hond tegen. Zijn ogen schitterden met een onmiskenbare wijsheid en zijn vacht glansde als een zonsondergang.

Wauw! 

Alles gebeurt met een reden

Ik geloof erin dat alles in het leven gebeurt met een reden.

Het was alsof deze hond me uitnodigde om de essentie van het leven te herontdekken, om deel uit te maken van iets groters dan mezelf.

In dat moment besefte ik dat ik niet alleen mijn eigen verbinding met de natuur was verloren, maar ook die van mijn trouwe metgezel, mijn hond. We waren vastgebonden aan de kunstmatige wereld van bewerkte voeding en synthetische ingrediënten, ver verwijderd van de natuur.

Met een hernieuwde vastberadenheid begon ik mijn zoektocht naar goede voeding voor mijn hond, voeding die zijn ware natuur zou weerspiegelen, 100% transparant, 100% eerlijk. 

Alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de optimale gezondheid van je hond.

Ik geloof oprecht dat wanneer je vanaf het begin investeert in de gezondheid van je hond, dit zich dubbel en dwars terugbetaalt in een gezond en vitaal leven.

Natuurlijke ingrediënten zoals het hoort

Ik raakte bekend met het belang van natuurlijke ingrediënten, de kwaliteit van hoogwaardige hondenvoeding, biologische teelt en diervriendelijke dierpraktijken.

Ik ontdekte dat voeding de sleutel is tot een gezond, gelukkig en lang leven voor mijn trouwe metgezel.

Helaas kom ik vandaag de dag zoveel honden tegen met diverse gezondheidsproblemen die naar mijn mening voorkomen hadden kunnen worden met de juiste voeding.

Ik heb al meer dan 38 jaar honden en gelukkig heb ik nog geen dag zonder hen doorgebracht.

Onze familie

Voor ons en onze familie streven we altijd naar het beste, toch? Hoogwaardige voeding en een gezond, bewust leven. Hetzelfde geldt voor onze viervoeters. 

Als we onze honden zouden kunnen vragen wat ze graag willen eten, zouden ze de voorkeur geven aan een uitgebalanceerde en gezonde voeding. Slachtafval, overmatig veel granen, koolhydraten, en onnodige toevoegingen horen daar niet bij en worden ook in de vrije natuur niet geconsumeerd.

Omdat jouw hond zijn voeding niet zelf kan samenstellen, vertrouwt hij erop dat jij de juiste keuzes maakt voor zijn welzijn.

Maar je hebt geen zin om een professioneel voedingsdeskundige te worden, toch? 

De waarheid over goede voeding

Geloof je dat elke hond een speciaal dieet nodig heeft, of is het vooral belangrijk dat ze een complete voeding krijgen met alle essentiële mineralen en vitamines?

Het wordt altijd zo moeilijk gemaakt door de voedingsexperts.

Maar eigenlijk is het heel simpel.

Wanneer je hond gezond en uitgebalanceerd voedsel eet, heeft hij geen 'speciaal' of aangepast dieet nodig om zich goed te voelen en er goed uit te zien.

Wij doen er alles aan om al het goede in elke maaltijd van Herodogfood te stoppen. 

Zodat het de juiste keuze is voor elke hond.

Er zit in, wat erop staat

Is het niet vreemd dat veel fabrikanten niet volledige openheid geven over de ingrediënten in hun hondenvoeding wanneer je op zoek gaat naar de juiste voeding voor je trouwe viervoeter?

Persoonlijk krijg ik daar altijd een unheimisch gevoel van.

Wij beseffen dat eigenaren ons de gezondheid van hun honden toevertrouwen. Daarom streven we naar volledige transparantie, zodat onze klanten exact weten wat ze hun trouwe metgezellen geven.

Gezonde hondenvoeding is net zo individueel als de dieren zelf, die verschillende behoeften hebben afhankelijk van hun ras, leeftijd en gezondheid.

We hebben onszelf tot doel gesteld om aan deze individuele behoeften te voldoen en bieden voeding aan die geschikt is voor het natuurlijke gedrag van je hond, met gezonde en natuurlijke ingrediënten.

Alleen door voeding waarbij je 100% weet wat erin zit, kun je erop vertrouwen dat we het allerbeste met je hond voorhebben.

Dit is wat wij onze eigen honden ook dagelijks geven.

Onze leveranciers zijn allemaal biologisch gecertificeerd en we gebruiken uitsluitend regionale en verse grondstoffen uit de biologische landbouw in Duitsland.

Het verwerkte vlees komt van dieren die op een diervriendelijke manier worden gehouden en alle fruit- en groente-ingrediënten zijn vrij van pesticiden en synthetische meststoffen.

Waar HeroDogfood Voor Staat

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, met alleen ingrediënten waar je hond daadwerkelijk baat bij heeft.

DUURZAAM

Onze blikken zijn 100% recyclebaar en we hechten veel belang aan duurzaamheid tijdens het productieproces, zoals het verantwoord opwekken van elektriciteit en het efficiënt gebruik van water.

ZONDER PESTICIDEN OF VULSTOFFEN

Ons product bevat geen pesticiden, vulstoffen, synthetische stoffen, bindmiddelen, kleur- en geurstoffen, of iets van die aard.

TRANSPARANT & EERLIJK

Wij streven naar transparantie en eerlijkheid. Geen loze woorden. Geen onzin. We zijn 100% transparant, zodat je kunt verifiëren dat je de kwaliteit krijgt waar je voor betaalt.

Maak Van Jouw Hond Een Echte Hero

Hoogwaardige hondenvoeding in een blik. Gemakkelijk. Snel. Lekker. Voedzaam.

Voordelen HeroDogfood met hoogwaardige hondenvoeding in een blik

  • Hoog percentage vlees en groente. We gebruiken hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten die zorgen voor een optimale spijsvertering en goede ontlasting. Dit is een investering in de gezondheid van je hond, zowel nu als in de toekomst.
  • Alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de beste gezondheid van je hond zodat je eenvoudig simpel kunt besparen op de dierenarts;
  • Zonder synthetische toevoegingen, zonder onnodige vulstoffen, zonder pesticiden; kortom zonder narigheid, waardoor vage gezondheidsklachten geen kans krijgen;
  • Speciaal voor honden met gevoelige darmen/maag of honden met een allergie. Wij helpen je om jouw hond allergievrij te krijgen.

Voordelen Van HeroDogfood Blikvoeding

HeroDogfood Hoogwaardige Hondenvoeding

You and your dog(s) are in good company

HeroDogfood is speciaal ontwikkeld voor honden die het verdienen om een Hero te zijn. Voor een hond die krachtig, energiek, speels en happy is. Een gezonde hond zonder vage lichamelijke of geestelijke klachten. Goede, optimale voeding zorgt ervoor dat je hond in optimale conditie blijft, waardoor je eenvoudig bespaart op dierenartskosten (voor nu en later).